2 Nisan 2022

Ramazan Geldi Ramazan

Bizi Ramazan'a ulaştırana hamd ederek başlamak istiyorum. Bu yıl da Ramazan ayına erişmenin sevincini yaşıyoruz. Küslüklerin bittiği, dargınlıkların sona erdiği, sofraların bereketlenip, evlerin huzurla buluştuğu bir aydayız. Yıl boyunca düştüğümüz hataları gözden geçirebileceğimiz, kırdığımız gönülleri onarabileceğimiz, iyiliği yeniden hayatımızda baş köşeye oturtabileceğimiz bir mevsime kavuştuk. Allah için yapacağımız her işin bizimle kalacağını yeniden hatırladık. Dünyanın gelip geçiciliğine yüzümüzü çevirip, yönümüzü Allah'ın rızasına çevirdiğimiz bu kutsal ayı her yönüyle değerlendirebilmeyi ümit ediyorum.

Şimdi size hoş bir haber vermek istiyorum. Aşkar Dergisi'nin 62. sayısı matbaadan  bugün -yani Ramazan'ın birinci günü- teslim alındı. Aşkar böylece okurlarıyla birlikte Ramazan'a ilk adımı atmış oldu. İftariyelik bir sayı bizleri bekliyor. Derginin bu sayısını temin eder etmez, eserleri tanıtan bir yazı ve dergideki şiirlerden bir mısra seçkisi hazırlayıp buradan paylaşmayı planlıyorum.
Paylaş:  

0 Yorum:

Yorum Gönder

Bloguma ziyaretiniz için teşekkür ederim. Bu içeriği beğendiyseniz paylaşabilir, yorum yaparak katkıda bulunabilirsiniz. Yeniden görüşmek ümidiyle...